Natuurschoon langs de Damvallei

Openlucht fototentoonstelling natuurschoon

Samen met Natuurpunt Damvallei wil het gemeentebestuur van Destelbergen onze lokale natuurrijkdom meer in de kijker te stellen met een openlucht fototentoonstelling. Want onbekend is (nog te vaak) onbemind. Een uitgestippeld parcours leidt ons langs enkele groene highlights in het natuurgebied Damvallei: het idyllische Damvalleimeer, de ietwat verscholen Natuur-Educatieve Site (NES), de mooie Bergenmeersen en de meanderende Schelde waar eb en vloed voor een uniek ecosysteem zorgen.  

Deze wandeling loopt tot 3 januari 2021 en vertrekt aan de bibliotheek van Destelbergen(achterkant parking). Afstand is 7 km. Alle info vindt u terug in de speciale infobrochure. klik op de foto rechts en de brochure zal in pdf formaat openen.

U vindt ook alle info terug op de website van Destelbergen (klik op hun logo) of ook alles over de Damvallei via de website van Natuurpunt (klik op hun logo). Ook in het Nieuwsblad stond een mooi artikel over deze wandeling. (klik op de foto links voor het artikel) Geniet van deze wandeling, maar hou het gezond en veilig! 

LAST UPDATE:

17/11/2020

© 2018 - 2020 - All Rights Reserved - Alexander De Jaeger voor de Belgisch Nederlandse Wandelverbroedering info@adj-hosting.be