Te Gekke Roes(t) wandeling

Stap jij mee om

alcohol-, drug- en gokproblemen bespreekbaar te maken?

Van museum naar natuurgebiedOok jij kan al wandelend je steentje bijdragen om alcohol-, drug- en gokproblemen bespreekbaar te maken. We stippelden een wandeling uit door een minder gekend en een bijzonder groen stukje Gent. Starten doen we in het Museum Dr. Guislain, dat deel uitmaakt van de wandeling. Er zijn verschillende afstanden. De lange route door het natuurgebied Bourgoyen kan elke wandelaar verleiden.

Lieve BlancquaertOntspannen wandelen én een tentoonstelling meepikken van fotografe Lieve Blancquaert? Dat kan! Met je combiticket kan je ook terecht in het Museum Dr. Guislain, voor een bezoekje aan de Expo Roes(t), met aangrijpende foto’s van mensen met alcohol-, gok- en drugproblemen en hun familie. 

 Permanente wandelingWe hebben het parcours van onze wandeling op een plannetje gezet. Zodat je alleen of in je eigen bubbel de wandeling op een ander moment kan maken. Het plannetje kan je, in combinatie met een ticketje voor de Expo Roes(t), oppikken aan de inkombalie van het museum Dr. Guislain. Leden van Wandelsport Vlaanderen betalen 8 euro i.p.v. 10 euro op vertoon van hun lidkaart. Deze permanente wandeling zal uitgepijld blijven tot 31 mei 2021. De afstanden zijn 1 - 5 - 10 - 15km.

 Plannetje van de wandelingU kan het ook terugvinden op onze website:


Klik hier

Contact Museum Dr. GuislainJozef Guislainstraat 43

B9000 Gent - Oost-Vlaanderen 

www.museumdrguislain.be

Reserveer op voorhand uw tickets via het museumklik hier

Problemen op het parkoer?


Mail ons via Info@belgnedwandelverbroedering.be


Laatste controle parkoer: 07/10/2020

Deze wandeling kwam tot stand in samenwerking met verschillende partners:

LAST UPDATE:

17/11/2020

© 2018 - 2020 - All Rights Reserved - Alexander De Jaeger voor de Belgisch Nederlandse Wandelverbroedering info@adj-hosting.be